Услови коришћења
BHSERBIA.ORG УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА
Следећи услови регулишу Ваше коришћење и приступ сајту: www.bhserbia.org

ВАЖНО! Ови услови такође регулишу Ваше чланство на сајту, ако постанете члан. Приступом, коришћењем, штампањем, инсталирањем или преузимањем било ког материјала са сајта, или ако сте постали члан на сајту, слажете се да будете обавезани овим условима. Овај Споразум регулисан је Актом о Електронском Потпису. Ви потврђујете своју сагласност са овим условима и било којим актом који даје сагласност за то. Ови услови подложни су променама од стране сајта у било које време у његовој тајности. Ваше коришћење овог сајта након таквих промена представља Ваше признање и прихватање истих. Ако се не слажете да будете обавезани овим условима, морате изаћи са сајта одмах и не можете користити или приступити сајту или одштампати или преузети било који материјал са истог. Можете користити и приступити сајту само у складу са овим правилима и условима. Молимо Вас да проверавате ове одредбе и услове редовно и пажљиво их прочитате пре употребе сајта. Ви потврђујете да сте прочитали овај уговор, да разумете, слажете се и пристајете на ова правила и услове.

Ви сте једини одговорни за добијање приступа сајту, и да тај приступ може подразумевати и накнаде трећих странака (као што су Интернет провајдери). Поред тога, Ви сте одговорни и морате да обезбедите сву неопходну опрему за приступ истом.


ИНФОРМАЦИЈЕ ОД ЈАВНОГ ЗНАЧАЈА

Овај сајт садржи искључиво информације од довољног значаја за јавност. Сав садржај приказан на овом сајту заштићен је Првим амандманом права на слободу говора, слободу изражавања и слободу штампе. BHSERBIA.ORG је само место за ширење информација, а самим тим сматра се "Интернет провајдером" према члану 230. Акта Комуникационе Пристојности из 1996. Овај сајт и његови власници и уредници имуни су од свих потраживања и тужби на основу садржаја комуникација које пролазе кроз наше сервере. Прихватате да сајт може нудити интернет садржај који се може сматрати "политички некоректним" по природи или може имати такво схватање. Ви потврђујете да сте свесни природе садржаја који пружа овај сајт, да Вас такав садржај не вређа, као и да приступате слободно, добровољно и својевољно сајту. Даље се слажете да не користите или приступате овом сајту ако би се тиме кршили закони Ваше државе, провинције или земље.


ПУНОЛЕТСТВО

Ви изјављујете и гарантујете да имате најмање 18 година и да имате правну способност да уђете у овај Споразум. Ако немате најмање 18 година, морате изаћи са сајта одмах и не можете користити или приступити сајту или одштампати или преузети било који материјал са њега. Поред тога, сајт не преузима никакву одговорност за погрешно или лажно представљање у вези са старошћу корисника.


ЧЛАНСТВО

Чланство се не може пренети или продати трећој страни. Сајт се одриче било какве одговорности и свега што произилази из такве употребе. Уколико корисник добије приступ на такав начин, сајт ће укинути чланство одмах и може предузети све неопходне и одговарајуће мере у оквиру важећих закона.


ЛЕГАЛНОСТ САДРЖАЈА

Ви признајете да је овај сајт намењен да садржи само садржај заштићен Првим амандманом Устава Сједињених Америчких Држава. Коришћењем овог сајта сагласни сте да објавите само такав садржај и изричито прихватате да не постављате никакав садржај који се не сматра заштићеним Првим амандманом. Ако тражите информације о илегалним активностима, молимо Вас да одмах напустите овај сајт.


КОНТРОЛА ИНФОРМАЦИЈА

Форум на сајту дизајниран је за кориснике да деле и изражавају идеје и информације. Овај сајт функционише као Интернет провајдер, и не контролише или регулише садржај материјала или саопштења која су доступна на сајту, који може бити увредљив, штетан, нетачан или обмањујућ другим корисницима, компанијама или појединцима. Сајт саветује корисницима да буду опрезни, користе сигурну комуникацију, и да буду свесни да и други корисници могу да приступе под лажним идентитетом.


ОГРАНИЧЕЊЕ ОДГОВОРНОСТИ

Сајт се одриче свих гаранција и одговорности које проистичу из штета насталих на сајту, укључујући, али не ограничавајући се на лажним изјавама корисника, крађи идентитета или техничких потешкоћа везаних за сајт, до граница дозвољеним према законима Ваше државе, ако су таква ограничења контроле у светлу избора закона одредбе садржане у овом Споразуму. У разматрању приступа корисника на сајту, корисник се са овим слаже да чува сајт безопасним. Ово је лиценца за коришћење и приступ сајту за његову предвиђену намену и није пренос права својине. Прекршиоци ове ограничене лиценце могу бити кривично гоњени у највећој мери по закону.


АДРЕСЕ

Неки сајтови који су повезани са сајтом су власништво и предмет управљања од стране трећих лица. Пошто сајт нема контролу над таквим сајтовима и изворима, Ви прихватате и слажете се да сајт није одговоран за доступност таквих спољних сајтова или извора, и да не одобрава и није одговоран за било који садржај, рекламирање, услуге, производе или друге материјале доступне са таквих сајтова или извора. Ви даље прихватате и слажете се да сајт неће бити одговоран, директно или индиректно, за било какву штету или губитак проузрокован или наводно узрокован, или у вези са коришћењем или ослањањем на било који такав садржај трећих лица доступан на, или путем, сваког таквог сајта или извора. Ако одлучите да приступите таквом сајту или извору трећих лица, то чините искључиво на сопствени ризик, и под било којим условима и правилима приватности објављеним на истим. Адресе трећих лица ка сајтовима или огласима нису одобрени од стране сајта, али су намењени за удобност корисника и приступа им се на сопствени ризик. Слажете се да држите сајт безбедним од било каквих и свих штета и неправилности које могу настати од адреса које се појављују на сајту. Даље се слажете да нећете слати адресе ка било ком сајту који садржи било какав садржај који се односи, али не ограничавајући се на дечју порнографију, трговину лозинка, хаковање, силовање, насиље или дивљаштво. Повреде ове политике прихватљивог писања су основ за непосредно раскидање.


ОДРИЦАЊЕ ГАРАНЦИЈА

САГЛАСНИ СТЕ ДА КОРИШЋЕЊЕ ОВОГ САЈТА ИЛИ БИЛО КОГ МАТЕРИЈАЛА САДРЖАНОГ У ЊЕМУ ЈЕ ИЗНЕТО НА ИСКЉУЧИВО ВАШ СОПСТВЕНИ РИЗИК. САЈТ И СВИ САДРЖАНИ МАТЕРИЈАЛИ СУ ДАТИ "КАКВИ ЈЕСУ", БЕЗ ГАРАНЦИЈА БИЛО КОЈЕ ВРСТЕ, БИЛО ЕКСПЛИЦИТНЕ ИЛИ НЕ, УКЉУЧУЈУЋИ, АЛИ НЕ ОГРАНИЧАВАЈУЋИ СЕ НА БИЛО КАКВЕ ГАРАНЦИЈЕ ЗА ПРОДАЈУ, ПОГОДНОСТИ ЗА ОДРЕЂЕНЕ УСЛОВЕ, СВОЈИНЕ ИЛИ НЕПОВРЕДИВОСТИ. САЈТ НЕ ДАЈЕ ИЗЈАВЕ И ГАРАНЦИЈЕ ДА ЋЕ САЈТ ИЛИ БИЛО КОЈИ МАТЕРИЈАЛИ САДРЖАНИ БИТИ НЕ ПРЕКИДАНИ, ПРАВОВРЕМЕНИ, СИГУРНИ ИЛИ БЕЗ ГРЕШАКА; НИТИ САЈТ ДАЈЕ БИЛО КАКВЕ ИЗЈАВЕ И ГАРАНЦИЈЕ ЗА КВАЛИТЕТ, ПРИКЛАДНОСТ, ИСТИНУ, ТАЧНОСТ И ПОТПУНОСТ САЈТА ИЛИ БИЛО КОЈИХ МАТЕРИЈАЛА САДРЖАНИХ У ЊЕМУ. ТАКОЂЕ РАЗУМЕТЕ И САГЛАСНИ СТЕ ДА БИЛО КОЈИ МАТЕРИЈАЛ И/ИЛИ ПОДАТАК ПРЕУЗЕТ ИЛИ НА НЕКИ ДРУГИ НАЧИН ДОБИЈЕН УПОТРЕБОМ НА САЈТУ ИЛИ БИЛО КОЈИ МАТЕРИЈАЛ САДРЖАН У ЊЕМУ СЕ ВРШИ ПРЕМА СОПСТВЕНОМ НАХОЂЕЊУ И РИЗИКУ, И ДА ЋЕТЕ БИТИ ОДГОВОРНИ ЗА СВАКУ ШТЕТУ НА ВАШЕМ РАЧУНАРУ И СИСТЕМУ ИЛИ ГУБИТАК ПОДАТАКА КОЈИ ЈЕ РЕЗУЛТАТ ПРЕУЗИМАЊА ТАКВОГ МАТЕРИЈАЛА И/ИЛИ ПОДАТАКА. САЈТ НЕ ДАЈЕ ГАРАНЦИЈУ У ВЕЗИ УСЛУГА ДОБИЈЕНИХ ПРЕКО САЈТА ИЛИ ТРАНСАКЦИЈА ОБАВЉЕНИХ НА САЈТУ И НИЈЕ ОДГОВОРАН ЗА БИЛО КАКВО КОРИШЋЕЊЕ ПОВЕРЉИВИХ ИЛИ ПРИВАТНИХ ИНФОРМАЦИЈА ТРЕЋИХ ЛИЦА. НЕКЕ ЈУРИСДИКЦИЈЕ НЕ ДОЗВОЉАВАЈУ ИСКЉУЧЕЊЕ ОДРЕЂЕНИХ ГАРАНЦИЈА, ТАКО ДА НЕКЕ ОД НАВЕДЕНИХ ИСКЉУЧЕЊА СЕ МОЖДА НЕ ОДНОСЕ НА ВАС.


ОДНОСИ

Ништа у овом Споразуму неће се сматрати да представља, прави, подразумева, даје ефекат, или на други начин препознаје партнерство, заједничко улагање или формалну пословну целину било које врсте, а права и обавезе странака биће ограничене на оне изричито наведене овде.


ПРАВНА УСКЛАЂЕНОСТ

Корисник је дужан да поступа у складу са свим важећим законима, статутима и уредбама о коришћењу сајта и форума на сајту. АКО САЈТ УТВРДИ ДА НАМЕРАВАТЕ ДА КОРИСТИТЕ ОВАЈ САЈТ У НЕЗАКОНИТЕ СВРХЕ, ЈАСНО ЗАДРЖАВАМО ПРАВО ДА ОДМАХ ОКОНЧАМО ВАШЕ ЧЛАНСТВО И РЕГИСТРАЦИЈУ.

Овај Споразум ће бити регулисан и тумачен по законима државе Пенсилванија, Сједињене Америчке Државе, без обзира на своје сукобе законских одредби. Ви овиме неопозиво и безусловно прихвате искључиву надлежност судова у надлежности где се налази сајт и свих компетентних судова да чују жалбе из тога.


ИНФОРМАЦИЈЕ О АУТОРСКИМ ПРАВИМА

Материјал и садржај доступан са овог и сваког другог сајта, који је у власништву, контролисан, лиценциран од стране сајта (колективно, "материјали") је власничка информација и вредна интелектуална својина BHSERBIA.ORG или странке која обезбеђује материјале на сајту, и сајт или странка која је обезбедила материјал на сајту задржава сва права, право власништва и интерес у материјалима. Сходно томе, материјали се не смеју копирати, дистрибуирати, објављивати, постављати или преносити на било који начин без претходне писмене сагласности сајта, осим што можете да одштампате копију материјала искључиво за личну употребу. На тај начин, не можете уклонити или изменити, или утицати да се уклони или измени било које ауторско право или било које друго власничко обавештење. Измена или употреба садржаја, осим изричито прописане у овим условима и одредбама крши права интелектуалне својине на сајту. Ни својина нити права интелектуалне својине нису вам пренета приступом сајту. Сав садржај који се налази на сајту, као што су текст, графика, фотографије, видео и аудио снимци, музика, анимације, слике, или било какав преузимљив материјал, као и софтвер је власништво сајта или добављача његовог садржаја, и заштићен је законима Сједињених Америчких Држава. Компилација свих садржаја на свакој страници је ексклузивно власништво сајта или његових добављача садржаја и заштићен је законима и прописима Сједињених Америчких Држава.


ХВАЛА ВАМ!

За све детаљније информације или техничку подршку, можете нас контактирати на: info@bhserbia.org

Крв и Част Србија